maanantai 27. lokakuuta 2008

Kirjasatoa


Luen paljon, joten ajattelin laittaa tuonne sivustaan listan hiljattain lukemistani kirjoista, muistilistaksi itselle, virikkeeksi muille. Aina silloin tällöin sinne siis tupsahtaa uusi kirja.

Tänä vuonna lukemistani kirjoista olisi tullut jo pitkä lista, joten nuo ovat muutamilta viime kuukausilta. Olin jopa itse yllättynyt kuinka paljon kirjoja on tullutkaan luettua. Mutta surulliseksi veti huomio, että nyt on määrä korvannut laadun. Hälytys, hälytys, pelastakaa surkastuneet aivoni! Seuraavaksi luettavaksi siis valitsen jotain muuta kuin dekkarin (ellei nyt sitten Marklundin uusin ole kirjastossa seuraavaksi tulossa minulle) tai jospa, jospa pyyhkisin pölyt koulupapereiden päältä...

7 kommenttia:

ipi kirjoitti...

Sen jälkeen kun olen saanut masennusdiagnoosin en ole osannut lukea mitään "hömppää". Psykologisia opuksia, filosofiaa, itsehoito-oppaita, mitä milloinkin, mutta ei puhettakaan dekkareista, romanttisista rakkaustarinoista. Pitäisi opetella uudelleen lukemaan vain lukemisen ilosta.

Peanut kirjoitti...

Mulla tuntuu taasen hömppä jääneen vakavasti päälle, toimivat tosin erittäin hyvänä unilääkkeenä.

viluinen kirjoitti...

kiitos kehuista, ja tervetuloa seuraamaan blogiani!
joo kyllä, hiljattain rantauduttiin takaisin suomeen, ja tässä sitä nyt asetutaan aloillemme. omaa kotia tosin oomme vielä vaille.

mäkin tykkäsin ennen lukea kauheasti, mutta äidiksitulon jälkeen on vähän jäänyt! miten löydät aikaa kirjoille?! kerro salaisuutesi! :)

Peanut kirjoitti...

Koukuttava kirja tuntuu raivaavan itselleen tilaa kaiken muun kustannuksella :)

Kun on hyvä kirja kesken, saatan mennä tosi aikaisin sänkyyn jotta jaksan valvoa ja lukea. Mies-raasu tosin joutuu silloin keittiönsiivouspuuhiin.

Liivia kirjoitti...

Listastasi olen lukenut vain Kiinalaisen. Joululahjaksi toivon Amerikkalaista elegiaa, on vaan vaikea malttaa sinne asti.
Itsekin olen kirjannut lukemiani kirjoja ylös jo useamman vuoden. En tiedä miksi.
Ehkä jatkuva erilaisten listojen tekemisen tarve...

himalainen kirjoitti...

Hömppä on minustakin välillä aivan ehdotonta, turvallista hauskaa. Ei tarvitse murehtia kaikkia maailman synkkyyksiä. Mullakin on jäänyt vähän hömppä päälle... ja dekkarit on niin mukavan helppoja.


Aivan ihana kuva tuossa ylhäällä :)
Kaunista.

Ki kirjoitti...

Kiitokset kirjalistasta! Minun aivoni ovat surkastuneet jo rusinaksi koska lukuelämykseni ovat jääneet erittäin yksipuolisiksi, tuntuu vain niin vaikealta valita mitään muuta kuin vanhaa tuttua hyväksi havaittua kirjahyllystä. Tällaisista listoista on aina apua :)