keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Kaikkea kumista ja muovista

Pyysin miestäni tuomaan kotimatkalla Etolasta muovilaatikoita, jotta saisin trikootilkkuni edes jonkinmoiseen järjestykseen. Läpinäkyvät muovilaatikot nyt ovat, no, hengettömiä, mutta tähän tarkoitukseen kuitenkin omiaan.

Myös tytöt saivat Etolan tuliaisia. Kassista löytyivät punaiset Nokian kumpparit. Kaipa Nokian saappaita pitäisi boikotoida, koska niiden valmistus Nokialla lopetettiin. Mutta en tiedä valmistetaanko Suomessa enää mitään kumisaappaita. Viisaammat informoikaa, sillä tarvitsen tuotapikaa itsellenikin kyseiset kumiset jalkineet. Nämä kelpaisivat kyllä minullekin, nilkkurimalli on hauska.



Lisäksi kassista löytyivät suloiset possutaskulamput. Keskimmäinen, lamppufriikki kun on, innostui valtavasti. Unipupu joutaa nurkkaan jos vaan saa mennä taskulampun kanssa nukkumaan. Ja usein uni tuleekin valotäplää seinällä tuijotellen.

Mutta mikä parasta, nämä lamput ovat (ainakin mainoksen mukaan) ikuiset. Niiden sivusta aukeaa "siiveke", jota veivaamalla akku latautuu. Ääni muistuttaa polkupyörän dynamoa, mutta tätä ei siis tarvitse koko ajan olla käyttää. Hauskat.

4 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Ihan mahtihauskat possulamput :)
toivottavasti teillä on päästy ikävistä "lemmikeistä" jo eroon. Kovin yleisiä kuulemma lapsiperheissä ovat he.

Peanut kirjoitti...

Ikävä kyllä kihikset, näin tuttavallisesti, ovat sitkeitä lemmikeitä. Lääkkeet tehoavat niihin, mutta eivät sitten niiden jäkikasvuun, eli muniin. Täytyy odotella niiden kuoriutumista ja sitten lääkitä uudelleen. Mutta eivätköhän ne vielä taltu :)

JiiKoo kirjoitti...

Suomen Kumitehtaan kumisaappaat on aidosti kotimaisia. Kannattaa kurkata.

Peanut kirjoitti...

Jiikoo, kiitos!