lauantai 11. huhtikuuta 2009

Tyttöjen huone

Olemme tehneet pintaremonttia hiljaa hivuttaen huone kerrallaan, silloin kun on voimaa ja energiaa riittänyt. Eli harvakseltaan. Pitkäperjantaina kävimme vihdoin tyttöjen huoneen kimppuun.

Lattia sai väriä.


Seinä kaunistautui uudella tapetilla.


Ja tänään löytyi mieluinen, hempeä ja valoa hyvin antava verhokangas

Ja hyvin on valoa tänään annettu, kevät tosiaan tekee tuloaan. Nautiskelin auringonvalosta yläkerran puhtaiden ikkunoiden läpi. Huomenna vuorossa alakerran ikkunoiden pesu. Sitten saakin porottaa täydeltä taivaalta. Tänään näin myös kevään ensimmäiset krookukset. Leskenlehtiä odotellessa.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tosi nätin näköinen seinä ja verhot. saisipa itsekkin aikaiseksi edes jotain pientä, pintaremonttia, alkaa tapetit jo pahasti repeillä. : >

Rouva Nordman kirjoitti...

Ihanan näköistä, violetti on yksi lempiväreistäni. Täällä leskenlehdet kukkivat jo täysillä ja ulkona on lämmintä ja aurinkoista.

Puisto kirjoitti...

Herkän hyvältä näyttää, voisin hyvinkin kuvitella, että tytöt tykkäävät kovasti.

Hienosti tuo aurinko nyt paistaa ja sillain kivasti muistuttaa likaisista ikkunoista..

Marja kirjoitti...

Oi, tykkään kovasti tuosta tapetista!

Virkattu lintu kirjoitti...

Minäkin tykkään violetista :) Kivalta näyttää!

Ikkunat on meillä vielä pesemättä...

17 neliötä kirjoitti...

Minun täytyy tunnustaa, että ikkuna tuli pestyä viimeksi toissakeväänä...vaikka ikkunoita todella on siis vain yksi. Läpi näkyy tosin ihan suht hyvin edelleen, mutta ehkäpä minäkin voisin ryhtyä tuumasta toimeen.

Merruli kirjoitti...

Tyttöjen huone vaikuttaa oikein kauniilta. Kumpa joku pesisi täälläkin ikkunat, läpi ei kohta enää näy, mutta aika kortilla ja viikonloppuisin ei malta ryhtyä( taitaa olla selittelyä).ma

Peanut kirjoitti...

Marjohei, pintaremontti saa kyllä ihmeitä aikaan.

Kiitos Katilein, violetti ei ole mun luontainen mieliväri, mutta kun en millään jaksa aina tuota tyttöjen vaaleanpunaista, eli toimii ihanana vaihteluna.

Papi, oli ihan pakko hehkuttaa noista puhtaista ikkunoista kun tää oli eka kerta moneen vuoteen kun tein ikkunoiden kevätpesun keväällä :)

Ilona ja Paperisydän,kiitos!

17 neliötä, yksi ikkuna, Ah! kuulostaa ihanalta.

Merruli, kiitos. Ikkunoiden pesu vaatii mielestäni oikeaa mielentilaa. Jos sitä ei löydy, saa mulla ainakin jäädä ikkunat pesemättä.