sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Veesee kuntoon

Tänään ilmoitin miehelle, että tarvitsen lomaa lapsista, jotta saan tehtyä rästiin jääneitä kotitöitä ja muutenkin nyhertää kotona rauhassa. Toiveeni toteutui ja olen "laittanut nurkkia". Siis kyllä meillä mieskin osaa siivota ja siivoaakin, mutta itse teen aina tuota edellä mainittua. Niin ja tykkään kauheasti nyhertää ja laittaa niitä nurkkia.

Meillä on yläkerrassa miniminivessa, hyvä että kääntymään mahtuu. Ja loputtoman tylsä. Yhdistelin kaksi maalinjämää, keltaista ja valkoista ja sain luonnollisesti vaaleankeltaista. Sudin pari kerrosta peräseinään ja ihmettelin kuinka pieni vessa kasvoi. Johtunee syntyneestä syvyysvaikutelmasta.

Otin käyttöön joskus kirpparilta löytyneet Ikean kehykset. Ja meiltä, kuten jokaisesta lapsiperheestä, löytyy taidetta yllin kyllin. Saksin piirustuksista mielestäni kivan kuvion ja kehystin. Ja näin nätin taiderivin sain aikaiseksi. Olen ennenkin valitellut vessan kuvaamisen vaikeutta ja teen sen taas. Mutta eiköhän noista kuvista jotain saa selvää. Ja kun meiltä ei löytynyt kittiä, niin eipä nuo muutama pakkelointia vaativa kolo näy hyvin.

2 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Hienon sävyinen keltainen, vessasta tuli varmasti heti aurinkoisempikin! Iriksen taidetta on meilläkin esillä. Hienompia töitä hän tekee kuin minä ikinä.

Peanut kirjoitti...

Lasten piirustukset on ihan parhaita. Ja pidän aikuisiltakin aika naivistisista töistä.