sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Lumi suli, puli puli


Ah, niin ihana aurinko paistaa ja mahdollistaa uusia leikkejä pihalla. Olenkin jo niin kyllästynyt mäenlaskuun, pulkan vetämiseen ja pihalla värjöttelyyn. Niin ja yksinoloon. Kaipaan keinua, hiekkakakkuja, leikkimökkileikkejä, eväsretkiä, eri puistoissa kiertelyä, uusia äitejä, isiä, lapsia... Mihin kaikki lapsiperheet koteloituvat talvella?

Tästä se alkaa. Ensin vesileikit, sitten kuraleikit ja sitten vihdoin KESÄ!!!

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

Virkattu lintu kirjoitti...

Kylläpä olikin ihana ulkoilukeli eilen sunnuntaina. Huomasin että luistelukentätkään eivät ole enää käytössä, kyllä se taitaa olla kevät ihan oikeasti :)

Rouva Nordman kirjoitti...

Ihanaa, kun kesää kohti mennään!

Hienon värinen kastelukannu!

Ki kirjoitti...

Meillä myös siirrytty pulkkailuista mutaisen hiekan kaiveluun ja vedellä läträämiseen; ihanaa! :)
Niitä sisälle kantautuvia hiekkadyynejä en niin innolla odota mutta hyväksyn ne kuuluvaksi erottamattomana osana kevääseen joka johtaa sitten aikanaan siihen kauan kaivattuun kesään <3

Maria kirjoitti...

Ihanaa! :)
Meidän varttiavaille kolmevuotias tuumi minulle eilen huoltsikan pihalla, että "älä äiti mee sitte tuohon rapakkoon..." Ja juoksi sitten sinne itse hyppimään. Ihmettelin, että kuinkas sinä nyt noin? Mihin poika, että "halusin roiskuttaa kaiken ite"! :))

violet kirjoitti...

Mulle tulee ihan oma lapsuuteni mieleen noista sanoista. Kura, puro, pulipuli, vesileikit jne.
Muistan että kerran menin suuuuureen kuralätäkköön istumaan kun olihan mulla kurahousut.
Omat lapseni eivät tiedä kuraleikkien ihanuudesta mitään.

Peanut kirjoitti...

Välillä kyllä tuntuu, että kurahousut ovat pelkkä vitsi. Sukelluspuku noille tenaville olisi tarpeen :) Ainakin meidän yksivuotias sukeltaa surutta pieneenkin lammikkoon. Ja arvatkaas meneekö hermot, kun äiti yrittää ihan pikkuisen rajoittaa (ihan vaan sen verran ettei heti olisi läpimärkä):)