lauantai 28. helmikuuta 2009

Hankintoja

Olen aina pitänyt itseäni vähän omituisena naisihmisenä, kun en oikein innostu keittiövälineistä. Karttelen Tupperware-kutsuja viimeiseen saakka, enkä juuri koskaan osta mitään keittiöön. Iän karttuessa tähän on kyllä tullut pienoista muutosta. Tämä Marimekon Kippis-kulho nyt vaan oli niin ihana, että ostin vaikka en ihan oikeasti sitä tarvitse.

Noooh, kyllä se pääsi heti käyttöön.

Tämä ihanuus, eli vuoden 1971 äitiyspakkauksen makuupussi, puolestaan tarttui mukaani lähikirppikseltä. Ihanaa painavaa tikkivanua, kauniilla värillä ja kuviolla. Valitettavasti siinä on yksi paha haalistuma ja muutama likatahra. Suunnitelmissa olisi värjätä se (sääli). En vain tiedä millä värillä. Ideoita?

12 kommenttia:

Damoisellex kirjoitti...

IHANA peitto!! Mahtavat värit! Mulla on kanssa oma tallessa ja kovassa käytössä ;) Juu, mäkin olen aikuinen kolmikymppinen, mutta saahanhan mekin innostua joskus, eikö?

Peanut kirjoitti...

Juu Mimmu, ja pidetään mielet virkeinä :)

Rouva Nordman kirjoitti...

Hienoja esineitä! Tiedätkö, minusta tuota peittoa ei kannattaisi värjätä ollenkaan. Mitä jos vain kestäisi sen, että peitto ei ole ihan priima.. onhan se kuitenkin jo elämää nähnyt.

leena kirjoitti...

Voi, minulla oli vauvana tuo makuupussi (vuosimallia -71 olen), se oli esikoisellanikin vielä käytössä, mutta hajosi sitten. Ihana.

Merruli kirjoitti...

Värjääminen on aina melkoista riskipeliä ja lopputulos värin osalta arvoitus, varsinkin kun vanukin imee väriä itseensä. Mites olisi jos peittäisit pahimmat läikät virkkauksilla tai kontrastivärisillä aplikaatioilla. Tuota kulhoa ja saman sarjan tarjotinta tuijottelin Marimekossa toiveikkaana, mutta vielä vastustelin.

himalainen kirjoitti...

Onpa kiva kulho. Jotenkin mukavan uudenlainen marimekko.

Minulla paljon epäonnistuneita värjäyksiä omallatunnollani... siksi suhtaudun nykyään empien värjäykseen. Tuo Merrulin idea kuulosti kivalta, värihän tässä on suloinen ja kuvio myös.

Ihania löytöjä joka tapauksessa :)

Peanut kirjoitti...

Kiitos mielipiteistä, arvostan niitä todella. Ja jätän värjäykset sikseen :) Onhan tuo värikin niin kaunis. Ja Merrulin idea on tosi hyvä (muidenkin tekstiilien kanssa). Täytyy pitää mielessä.

Ki kirjoitti...

Värjäys ei muuten peitä jo olemassaolevia tahroja joten sen vuoksi ei värjäysproggikseen kannata ryhtyä :)
Kulho on tosi nätti! Kelpaisi mullekkin :)

Edla kirjoitti...

Ihana kulho! Ymmärrän että on tarttunut mukaasi :)
Makuupussi todella kaunis, mitäpä pikku tahrasta. Itsekkin muutaman vanhan pussin kerännyt. Nallepussin ja ruskean valkoisilla pallokuvioilla.

viluinen kirjoitti...

ihana tuo makuupussi.. mä en ymmärrä nykypäivän äippäpakkauksen kuoseja. ja vielä vähemmän ymmärrän 90-luvun kuoseja. miksei voida tehdä tämmösiä, missä silmä lepää?

ootko facebookin äitiyspakkaus-ryhmässä? jos et, voinko viedä tuon pussin kuvan sinne? siellä kaivataan äitiyspakkaus-kuvia eri vuosilta. :)

Peanut kirjoitti...

Viluinen, en ole fb-ryhmässä, mutta voit toki napata kuvan sinne. Kiva vaan että pääsee söpöys esille :)

Mami kirjoitti...

hei! Perustin fb.iin 1971 syntyneiden yhteisön ja kysyisin, että saisnko käyttää sinun joitakin -71 tavaroiden tuotteiden kuvia, ja mainitsen mistä ne ovat kotoisin...