torstai 12. helmikuuta 2009

Karkkia pliis

Blogini on viettänyt hiljaiseloa, minä en. Meillä pikemminkin raikaa. Esikko on kipeänä ja yskii ryskii öisin. Pallero tekee hampaita tai mitälie. Huutaa öin ja päivin. Ainoa kiva paikka on äidin (liikkuva) syli. Huh, selkäparkani.

Aamukahvin seurassa osallistun nyt Kataliinan jo aikapäiviä heittämään haasteeseen:
1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.
2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.
3. Tämän jälkeen haasta vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.
4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi.

Olisin melkein voinut kopsata Kataliinan oman karkkikuvan, sen verran oli samoja namuja. Suurin poikkeus oli suklaa. Mun suuri suklaaheikkous irtsarien joukossa on susupalat. Kataliina veikkasi nameihini lukeutuvan turkinpippureiden. Veikkaus oli sinällään hyvä, että pidän turkinpippureista ja ostan niitä usein pussina, vaikka irtsareideni joukkoon ne päätyvät aniharvoin.

Sitten se vaikein osuus eli haasteelle jatkajat:
1. Katilein. Veikkaan, että pidät Maraboun suklaasta
2. Himalainen. Veikkaan, että pidät lakritsista
3. 17 neliötä. Veikkaan, että pidät lontoonrakeista

3 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Veikkaat oikein, pidän Maraboun suklaasta, jossa on Dajmia joukossa ja sitten Fazerin pähkinäsuklaa on ihanaa. Muuten en oikein ole karkin syöjä, mutta täytyy katsoa, jos jotain tähän haasteeseen keksisin

himalainen kirjoitti...

Minäkään en ole oikein karkin syöjä (paitsi, että lasten karkkipussilta joskus salaa jonkun nappaan..), mutta kyllä tähän haasteeseen silti vastauksen keksin, kunhan vain saan siitä kuvan. Lakritsista tykkään jäätelön muodossa, mutta muuten syön sitä aika vähän ;-)

17 neliötä kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää! Haaste suoritettu! :)