lauantai 13. joulukuuta 2008

viipaloitu villatakki




Kirjaston uutuus-hyllystä nappasin mukaani houkuttelevan näköisen Sanna Halla-Ahon ja Jenni-Justiina Niemen "Viipaloitu villatakki ja muita tuunauksia". Kotona sain hädin tuskin takin heitettyä nurkkaan, kun jo istuin tuolille kirja kourassa ja intoa puhkuen. Mutta se into kyllä laantui nopeasti. Kirjan kuvat ja tunnelma ovat kauniita, mutta jotain vain jäi puuttumaan. Inspiraatio ainakin. Kirja toimii parhaiten sellaiselle, joka ei ole vielä näin uppoutunut käsityöblogeihin tai sellaiselle, joka ei ole vielä namustellut "Viritettyä" ja "Jujua" moneen kertaan.

4 kommenttia:

Rita A kirjoitti...

Niin mitä se viipaloitu villatakki tarkoitti? Kuulostaa hauskalta :)

Peanut kirjoitti...

Minä myös pidin kirjan nimestä, se oli hauskasti oivallettu. Muutamassa ohjeessa siis vanha villatakki viipaloitiin, eli ensin huovutettiin koneessa ja sitten vaan siks saks uusiokäyttöön.

Marja kirjoitti...

Lainasin kirjan kesällä ja petyin myös. Minulle parasta antia oli juuri tuo alakuvassa pitsein somistettu villapaita, jonka aion joskus toteuttaa vähän vielä viritettynä omalla tyylilläni.

Annika kirjoitti...

Minäkin lainasin kirjan tässä taannoin, mutta pettymys oli. Samoja vinkkejä ja ohjeita, ei oikeastaan mitään uutta. Kuvat olivat kyllä tunnelmallisia ja kauniita. Monet ohjeet olivat myös ylimalkaisia.
Kiva blogi sinulla!