tiistai 2. joulukuuta 2008

Paras joululahja

Perheemme sai tänään parhaan joululahjan. Koska putkitusta odottavia lapsia on enemmän kuin Taysissa pystytään leikkaamaan, kahdenkymmenen lapsen toimenpide tehdään Terveystalossa. Ja Pallero on yksi heistä! Jo tämän viikon perjantaina loppuu pienen pojan korvakierre, ja voidaan siirtyä antibiootteja terveellisempään ravintoon. Toivon sydämestäni, että toimenpide helpottaa pienen kiukkupussin elämää. Äidin sydän on siis jo joulumieltä täynnä.



Kirpputorilta tein pitkästä aikaa todellisen löydön: kipollisen mustekyniä, teriä, mustepulloja ja värinappeja. Ja tämä kaikki vain kahdella eurolla. Nyt pitäisi opetella oikeiden mustekynien anatomiaa, tosin luulen, että on parasta harjoitella kun lapsia ei ole maisemissa.
Kaapissa piilottelee Unicefin Anna & Toivo -nuken harjoituskappale. Tytöt saavat harjoituskappaleet leikkeihinsä ja sitten alan tositoimiin. Olkoon se minun joululahjani maailmalle.

2 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Onnea operaatioon, varmaan elämänne helpottuu nyt. Meidän 1,5 vuotta kestänyt korvatulehduskierre loppui, kun esikoiseni aikanaan sai putket.

Unicef-nuket ovat minullekin tuttuja. Lapseni on koulussa, jka on Unicef-koulu ja sieltä on adoptoitu nukkeja jo hurja määrä.

Hieno kirppislöytö!!

Mukavaa loppuviikkoa sinulle ja perheellesi!

Peanut kirjoitti...

Nyt ne putket sitten on laitettu, huh ja hip hei! Nyt meillä on sitten kaikilla muksuilla titaanit korvissa.