sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Talvi


Joululoma oli niin ihana ettei tosikaan. Nautin lasten kanssa olemisesta ja touhuamisesta. Arki alkoi  kuitenkin maanantaina, ja tiistaina eskarilainen olikin sitten jo kipeä ja lapset jäivät kotiin. Viikko on siis ollut sangen repaleinen ja toisaalta pitäisi vielä jatkaa tai jaksaa kotiäitinä, mutta pää täyttyy taas kouluasioista. Kroppa ei tykkää tästä stressailusta sitten yhtään. Minuun iski tällä viikolla varsinainen unitauti. Nukun yöt hyvin ja pitkään, torkun päivisin ja kuitenkin menen illalla aikaisin nukkumaan. Nyt pitäisi ensin selvittää, mikä ajatus tuolla pään sisällä aiheuttaa tämän levottoman stressin ennenkuin asialle voi tehdän jotain. Pöhköä. Maisemat ulkona ovat kuitenkin olleet aivan uskomattoman kauniita. Upeaa totta tosiaan. Ja pihaa ympäröivät aroniamarjapensaat ja pihatien pihlajat saavat taajaan vieraita. Tilhet tulevat isoissa parvissa ja kujertavat kauniisti. Kivaa.

3 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Hienoja kuurakuvia!

Kuvailemasi tila on minulle tuttua. Stressiä minulla ei ilmeisesti ole, mutta uneliaisuus ja unettomuus vaivaavat koko ajan.

Toivottavasti löydät syyn väsymykseesi! Voimia!

17 neliötä kirjoitti...

Voimia! On tosiaan ollut kaunein talvi pitkään aikaan, ja olisi mukava nauttia enemmänkin siitä. Minullakin on ollut melkoista stressiä opiskeluista, mutta ehkäpä vähitellen lopputyö etenee.

Peanut kirjoitti...

Kiits kiits :) Eilen uutisissa sanottiin, että tällaisia lumitalvia tulee suurinpiirtein joka kahdeskymmenes vuosi. Tuli heti valtava halu lähteä ulos peuhaamaan, ennenkuin tämä hauskuus loppuu.