keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Tee-se-itse-teeppari

Poitsu sai toisenkin t-paidan. Väri ei lukeudu suosikkeihini, eikä varsinkaan sini-valkoyhdistelmä. Painatuksissakin olen enemmän tatti/siili/etana -ihminen kuin lepakko/hämähäkki -ihminen. Mutta kaikista ennakko-odotuksista huolimatta teepparista tuli tosi kiva ja raikas.

Kuljen tosi usein muutaman päivän perässä mitä säähän tulee, nytkin saa taas vähän odotella ennenkuin 1-vuotias on ulkona lyhythihaisessa. Voiskohan sitä aurinkoa manata tekemällä seuraavaksi pitkähihaisen. Tai vaikka oikein sadetakin.

3 kommenttia:

Merruli kirjoitti...

Sopivasti katu-uskottava teeppari. Tuo mielestäni viheliäinen sana on kulkeutunut meillekin päiväkodista tänä keväänä. Äiskä-sanaa yritän kitkeä pois tytön puheesta, teepparin kestän.

Puisto kirjoitti...

Oijoi kun on kivannäköinen paita! Ja tää tääl tykkää lepakoista ja hämiksistäkin, siilien ja etanoiden lisäksi :)

Järkyttävää palelua on ollut. Ihan naurattaa, kun tuntuu että pitäisi vetäistä pipa ja muut talvivermeet päälle.

Voisit tekaista - tuosta noin vain :) - jonkun toppahaalrin, niin ehkä saataisiin sitä lämpöä. Sillai niinko tuanoinni vinkiks..

Peanut kirjoitti...

Merruli, siihen on näköjään vaan totuttava, että uusia outoja sanoja tulee kotiin, kutsumattakin. Meillä oudoin muotisana on tähän mennessä ollut "pakka". Jätskipakka, nappipakka...

Juu Papi, mieli tosiaan tekis tehdä joku toppajuttu,ihan vaan piruuttaan. Meidän oli pakko jo eilen soittaa isännöitsijälle, että kaukolämpö takas päälle ja sassiin. Hrrr....