maanantai 5. lokakuuta 2009

Vai ei halpaa




Usein ihmiset ihmettelevät, miten viitsin tehdä itse lapsilleni vaatteita, kun ei se ole edes halpaa. No joo, ovathan kankaat kalliita, mutta eivät välttämättä aina. Itse käytän materiaaleina usein kirpputoreilta löytämiäni kankaita ja vaatteita. Ja uudet kankaat haen Triteksistä, missä myydään hieman valuviallisia trikoita ja pakanjämiä. Viime reisulla hain kahtaa eri joustofroteeta, kahtaa eri trikoota ja puoli metriä fuksian väristä resoria. Hintaa tuli yhteensä kaksikymmentäviisi euroa. Joitakin tuotoksia olenkin jo esitellyt ja tässä tulee lisää. Eli kaiken kaikkiaan olen tehnyt jo molemmille tytöille trikoot, pienemmälle hameen ja puseron, isommalle pitkähihaisen tunikan ja Pallerolle housut ja lakin (mistä kuva myöhemmin kun lähti se päässä päiväkotiin). Ja kankaita on vielä jäljelläkin. Kallistako? No, ei taatusti!

2 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Niinpä.Nykyään kun kaikki oheistarvikkeet kuten.napit ja vetoketjut maksaa kuluttajille maltaita,niin itseommellen ei välttämättä säästä.Mutta saapahan persoonallista ja sopivaa vaatetta.
Juhlavaatteissa säästö on maltaita:)
PS.Nappeja saa halvalla mm.askarteluliikkeistä!

Peanut kirjoitti...

Toi juhlavaatejuttu on muuten niin totta. Varsinkin kun pelkällä kauniilla kankaalla saa tosi juhlavan, ei vaadi mitään sen kummempia krumeluureja ja tafti on ainakin suht edullista.