torstai 24. syyskuuta 2009


Koulukiireitä on ollut melkolailla, mutta jotain valmistakin on välillä syntynyt. Kukkafroteesta tuli keskimmäiselle hame ja paita Käsityölehden kaavoilla. Paidassa on kiva leveä resori, josta vielä kaksinkerroin käännettynä syntyi taskut. Tyttö on hameihmisiä kertakaikkiaan, joten olen iloinen, että tämä kelpasi. Päästiin hellemekoista siirryttyä vähän syksyisempään hameasusteeseen.

Itselle kudoin illalla telkkaria katsellessa itselleni ihan peruspipon langasta mitä löysin Koskikeskuksen lankakaupasta. Ihanan pehmoista ja lämpimän syksyiset värit. Oli muuten eka kutomani pipo, joten siihen nähden ihan hyvä. Tulee käyttöön kunhan päättelen nuo roikkuvat langanpätkät.

6 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Hienoja töitä! Tuon pipon sävyt kelpaisivat minullekin (että jos kyllästyt, niin voin kertoa, mistä pipo saisi hyvän kodin :)

Ihanaa loppuviikkoa!

Niinu kirjoitti...

Kiva lanka(nimi varsinkin:)!
Tosi syksyiset värit,parhaimmillaan tuollaisessa sileässä mallissa.
Mikä lankakauppa siellä Koskarissa on?Missä kerroksessa?

Peanut kirjoitti...

Kiitos Katilein ja mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Apua Niinu kun kysyt vaikeita :) Nimeä en tiedä yhtään. Liike on katukerroksesta yksi ylös,eli siellä missä on muitakin pikkuputiikkeja. Siellä on kiva valikoima.

Damoisellex kirjoitti...

Otas hani koppi:
http://mimmun.blogspot.com/2009/10/energiansaastoviikko.html

Damoisellex kirjoitti...

Tuohan on ihan puroa?!?!? mä oon nyt ihan pihalla (taas)

Peanut kirjoitti...

Puroa hain, mutta kyseinen liike ei Novitaa myy. Nappasin sitten tuon ja oli kalliimpaa, mutta ainakin itselleni uskottelen, että on ihanampaa ja pehmeempää :)