maanantai 14. syyskuuta 2009

Osuin kahvihyllylle juuri kun näitä ihanuuksia purettiin laatikosta, joten mukaanhan se lähti. Enhän mä nyt yleensä, mutta kun näitä saa vain rajallisen ajan ja se on niin ihana ja melkein tarvittiinkin tällainen, eikä se nyt niin paljoa maksanutkaan...

Kirjastosta hain ison kasan lasten kirjoja ja niitä dekkareita, joista aina lupaan pitää taukoa. Yhden valinnan tein kirjastossakin ihan ulkonäön perusteella. Kreetta Onkelin kolumneja sisältävä "Luulotieteen kandidaatti" on hauskalla nimellä varustettu pieni ja kaunis kirja. Odotan mielenkiinnolla lähempää tuttavuutta.

Trikookaupassa kävin ihastelemassa uusia kankaita, ja muutama pala tarttui mukaankin.
Ja suureksi yllätyksekseni siellä oli myös (jousto)froteita kahdella eri kuviolla. Rohmusin heti parhaat palat päältä. Noistahan syntyy vaikka mitä ihanuuksia, kun vaan saisi aikaiseksi tehdä.

Kirpputori oli kiinni, mitä en kotoa lähtiessä muistanut, joten kirpparilöytöjen tilalla esittelen kuinka taitava kaappien avaaja Pallero jo on ja kuinka hän on jo niin pitkäkin, että yltää ihan leipähyllylle saakka. Nero!

6 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Tuota purkkia minäkin pitelin käsissäni, mutta jätin ostamatta, koska minulla on jo purkkeja aika lailla. Nyt sitten tietenkin kaduttaa. Täytyy mennä huomenna katsomaan, josko niitä olisi vielä.

joska kirjoitti...

Voi tuota kukkajoustofroteeta. Mä tahon ja haluan ja kaikkea. Jäikö sitä yhtään? Jos vaikka saisin kaverin käymään siellä?

Peanut kirjoitti...

Katilein, kyllä johonkin nurkkaan aina yksi purkki mahtuu :)

Joska, kukkaa jäi parikin palaa kauppaan (siis Länsi-Treella sijaitsevaan Triteksiin)

violet kirjoitti...

Pidän Onkelin kirjoista ja jotenkin hän persoonanakin vaikuttaa kiinnostavalta - siis en perusteella mitä olen hänestä lukenut.

Peanut kirjoitti...

Huh, tunnustanko, etten edes tiedä miltä hän näyttää :)

violet kirjoitti...

mä olen lukenut parikin haastattelua kuvien kera. Sain oikein hyvän vaikutelman kaiken kaikkiaan.