tiistai 15. kesäkuuta 2010

Piipahtamassa

En ole ehtinyt/jaksanut päivittää aikoihin. Enpä ole jaksanut oikein muidenkaan blogeja lukea. Koulun myötä on tullut overdose tietokonetta. Muuta selitystä ei ole. Ompelukone on kuitenkin jo nostettu pöydälle ja kankaita ostettu. Kenties jossain välissä saan jotain esitettävääkin.

Koulun vähän höllättyä, kävin blogikierroksella, ja bongasin ihanaisen arvonnan, johon tässä linkki: Ruttu-nutun arvonta 

5 kommenttia:

Ki kirjoitti...

Kiva kuulla sinunkin kuulumisiasi pitkästä aikaa. :) Minullakin tuo bloggailluinto on ajoittain vähän kadoksissa mutta päivittelenkin ihan omaan tahtiini ja jos joskus tulee useampia aiheita mieleen, käytän ajastinta julkaisussa :)
Mukavaa kesää!

Puisto kirjoitti...

Sama täällä, harvakseltaan päivittelen. Ja varsinkin nyt, kun on kauniita kesäpäiviä, ei houkuta istua koneen ääressä.

Mutta kaunista kesän jatkoa!

Puisto kirjoitti...

Voi laitahan ihmeessä taas joitakin tekemiäsi näytille. Sitten kun on aikaa ja overdose hellittää..

Ja mistä ihmeestä tiesit sen raatatiekuvani olevan Nokialta?? Ihmettelen ma :)

Ki kirjoitti...

Tässä sinulle kaksi haastetta, jos tahdot osallistua :)

http://makeitshaking.blogspot.com/2010/09/tunnustuksia.html

Peanut kirjoitti...

Pitääkin ottaa tuo ajastihommeli käyttöön. Ensin pitää vaan tehdä tuttavuutta kyseisen toiminnon kanssa :)Ja kiitos haasteista!

Olin menossa kesällä polttareihin ja päätin aloittaa matkani Nokian asemalta, kun asutaan vähän niinku siellä päin, vaikkakin Tampereen puolella. No, perheen aikatauluista johtuen mut heitettiin asemalle tooosi hyvissä ajoin ja ehdin kyllä hyvän tovin heilutella jalkojani ja tutkailla maisemia. Jäivät hyvin mieleen :)