keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Vihdoin! Marian ateljeesta nappasin kaaauuaan aikaa sitten huippuvinkin, miten tehdä paitapuserosta pienelle mekko. Tämä on yhden sukulaisen kaapista meille jahkautunut paitapusero, joka sekin on ollut kaapissa jo kotvasen aikaa. Jälleen kerran toimeen ryhtyminen oli se vaikein ja hitain osio koko prosessissa. 

Ja, totta puhuen oli kyllä viimeiset hetket käsillä toteuttaa tämä mekko. Alkuperäinen ajatus oli tehdä mekko esikolle, mutta eihän tuollaisesta paidasta irtoakaan kangasta ihan niin paljon kuin päässäni kuvittelin. Valmis mekko siirtyi siis oitis pienimmälle hame-ihmiselle, eikä se hällekään mitenkään suuri ole. Pikemminkin kokoa tunika.

Perään vielä muutama akvaariokuva talvilomalta.


2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Tosi kiva mekko, kivat tyttömäiset värit :) Itsekin yllätyin aikanaan siitä miten lyhyen mekon yhdestä paidasta sai. Lisää pituutta saa halutessaan ompelemalla helmaan kaitaleen jotain muuta kangasta.

Peanut kirjoitti...

Juu, suunnittelinkin, lisääväni kaistaleen joko helmaan tai sitten vyötärölle, mutta vaikka kuinka komppasin kangasvarastojani, en löytänyt "mätsäävää" :)