sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Hävettää oikein...




... esitellä näin luokattomia kuvia, mutta näillä mennään. Kun en jaksa uusiakaan yrittää ja noi mallitkin on nyt tota luokkaa, mitä tuo ykskin mörökölli tossa. Pöh! Trikoita kävin taas hamstrailemassa, kun törmäsin tuohon ihanaan traktori-joustofroteeseen. Puserosta tuli tosi kiva, mitä nyt helman työstän huomenna uusiksi. Repsottaa oudosti. Noi likkojen tunikat on myös jotain vahvempaa neulosta. Niissäkin on pieniä valuvikoja, mutta jos nyt en niitä mainosta, niin eipä ne noista kuvista kovinkaan näy. Juu juu, hyviä ovat.

Normaalit touhut ja tohinat on menossa täällä ja kyllä noita ompeluksiakin syntyy, mutta se on tämä blogin päivittäminen, mikä tällä hetkellä vähän tökkii. Ei blogin pito sinällään, mutta kun vietän koulun takia päivisin niin paljon aikaa koneen ääressä, ettei oikein illalla enää huvita. Tilanne korjautuu kyllä jossain vaiheessa, mutta nyt päivityksiä tipahtelee harvakseltaan.

Mukavaa alkanutta marraskuuta kaikille älkääkä aloittako joulustressiä ihan vielä. Ehtii kyllä myöhemminkin.

3 kommenttia:

Ki kirjoitti...

Ihanan värikkäitä luomuksia!
Samanlaista bloginpäivitysangstia podetaan täälläkin koulun vuoksi. Kaipa se siitä vielä vilkastuu :)

Puisto kirjoitti...

Näis mitää hävettävää oo, höh.

Samas ollaan. Mullakin niin paljon menee aikaa koneen kanssa töissä ja vielä kotonakin, ettei oikein jaksa blogia päivitellä.

Mutta kivaa se on sitten taas ja kun näkee jo tutuiksi tulleita blogiystäviä, niin se tuntuu oikein, oikein hienolta. Koit ny jaksel siä, tuannoinni ja hyvää marraskuuta sinnekin!

Monet lamaantuu syksyisin ja mulla on ihan päinvastoin. Myönnän, että olen ällöttävän innokas, etten jopa riehakas syksyisin! lallallaaa

Peanut kirjoitti...

Tosi kiva kuulla teistä molemmista, taitaa vähän useammallakin olla aika haipakka syksy. Mutta siis sellanen kivan haipakka! Urheilu on ainut minkä harventuminen harmittaa välillä ihan toden teolla, mutta kun ei sekään oikein voi lasten edelle kiilata :)