tiistai 17. helmikuuta 2009

Hamonen



Kesätamineiden valmistus jatkuu. Vauhti ei tosin päätä huima, mutta onhan kesään vielä onneksi matkaa. Muutama trikoovaate lähti jo kummipojan matkaan, kuvat vaan jäivät ottamatta.

Nyt esittelyvuorossa on uusimman Ottobren kaavoilla tehty "Hertta hame". Edessä on kaksi sydäntaskua ja helmaa koristaa sininen pitsi. Hiukkasen iso hame tuli tehtyä, mutta sitä nyt ei lastenvaatteissa voi miinukseksi lukea. Kangas on kirpparilta löytynyt pöytäliina. Olen tyytyväinen tulokseen.

7 kommenttia:

Rouva Nordman kirjoitti...

Oi vitsi, että on ihana! Osaisinpa minäkin ommella. Lapsoseni rakastaisi hamosia, mutta tämä äitinen ei osaa ommella. "Plääh" sanon itselleni ja vakavasti alan harkita ompelutaidon hankkimista.

Hamosesi on muuten myös ilahduttavan ekologinen!

17 neliötä kirjoitti...

Tuo on hieno! Melkein tekisi mieli itsellekin tehdä. Katselin aikaisempaa postaustasi Liivian korteista, ja pysähdyin tutkimaan teidän tapettia. Se näyttää kivalta...jos joskus innostut postaamaan siitä tapetista isommankin kuvan, niin ainakin minua kiinnostaa! :)

Marja kirjoitti...

On tosi hieno! Ihana, ihana kangas - ja tietenkin pitsiä pitää olla.

Tämä on nimenomaan hamonen, hame olisi aivan liian tylsä sana tälle.

Puisto kirjoitti...

Tämmöisiä jään aina tuijottelemaan. Kovasti muka osaan tehdä kaikenlaista, mutta en noin huoliteltua lopputulosta saa aikaiseksi.

Voi onnekas hamosen saaja!

Peanut kirjoitti...

Voi vitsi miten kivoja kommentteja tänne on putkahdellut. Hamonen on ollut kovassa käytössä ja serkkutyttö sai myös omansa. Kuva vaan jäi ottamatta, kun olin niin innoissani sitä antamassa.

17 neliötä: Jossain aikaisemmassa postauksessa joku muukin kiinnitti huomiota tapettiin. Mekin tykätään siitä ja sen edessä tuleekin usein otettua kuvia. Tapetti on siis ihan K-raudasta, eikä ollut edes mitään kallista tapettia.

Katrir kirjoitti...

Täytyy sanoa että tuo Hertta-hame on malliltaan kiva ja nopea tehdä. Aivan ihana kangas!

Ki kirjoitti...

Ihana hame! :) Kuosi on minullekkin tuttu, olen viime vuonna verhoillut rattaat samaisella kankaalla :)