sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Ei mopolla mahdottomia

Kuva on Wikipedian sivustolta

Tänään lenkillä katselin kun pojat ajelivat mopoilla liukkailla teillä. Pojat on poikia, mutta se haju! Aikansa kaasuteltuaan ympäristöön levisi mopobensan haju ja voi vitsi, miten tuli muistoja mieleen. Mulla oli teininä joku tollanen isoveljen vanha Tunturi Tiger. Viritettynä of course. Mä tykkäsin mopolla ajelusta kovin noin huvittelumielessä, mutta oli se varsin hyödyllinenkin. Ihan harmitti, kun en enää kehdannut ajaa mopolla, kun autonkin lainaaminen isältäni oli tuskallisen vaikeaa.

Mutta joo, muista yhden kerran kun ajeltiin mopoilla kahden kaverin kanssa (niillä oli vaan sellaset pienet monkeyt, hih). Ajelin turhan reteesti ja lujaa ja tietysti tuli soratie ja mutka ja kuusiaita. Vaihtoehtoina oli joko yrittää kääntyä ja kaatua varmasti tai yrittää vaan hiljentää ja täräyttää kuusiaitaan. Lopputulos oli jotain siltä väliltä. Kaverit löysi mut pusikosta ja nauroi itsensä tärviölle. Mua hävetti valtavasti, mutta tänään olen nauranut muistolle.

5 kommenttia:

Puisto kirjoitti...

Tunturi Tiger! Voi pojat että naurattaa :D Isoveljelläni oli tuollainen ja otin tyypit huonolla menestyksellä. Ei käynyt kuinkaan ajajalle eikä pyörälle, mutta mopoiluni jäi siihen. Ei minusta johtuen.

Rouva Nordman kirjoitti...

Hih hih, alkoi heti nokassa haista kakstahtinen..

17 neliötä kirjoitti...

Hih :D ehdottomasti tuo Tiger voittaa monkeyt!!

Damoisellex kirjoitti...

laittaisitko hani osoitteesi damoisellex@suomi24.fi palkinnon postitukseen!

Peanut kirjoitti...

Papi, ei tainnu isoveli tykätä sun ajeluista :D

Katilein, se juuri!

17 neliötä, osuit naulan kantaan!

Ja Mimmu, KIIIIITOOOS! Laitan postia.