torstai 6. marraskuuta 2008

Kiireessä syntynyttä

Joskus käy niin, että Pallero nukkuu päiväunia sisällä ja saattaapa keskimmäinenkin uinahtaa. Ja sitten: PIM POM, tuutko leikkimään? Ja kyllä, olisin voinut vain kirjoittaa kyltin, mutta tuon avulla pääsin testaamaan siirtopaperia. Eli kirjoitin tekstin siirtopaperille, jonka silitin kankaalle. Sitten vaan vanu väliin ja toinen kangas taakse ja narulla oveen.

Samassa kiireessä syntyi myös pellavainen sydänheijastin. Myös siinä on vanu välissä, joten tulos on ihanan pehmoinen. Olisi tietysti lukijaystävällisempää postata kunnollinen tuotos, eikä harjoittelukappaletta, mutta kun minulla näiden kahden asian välillä voi mennä turkasen paljon aikaa. Ja sitten tulee jotain muuta. Ja sitten unohdan. Ja sitten... Eli tässä nyt vähän vinksahtanut sydän. Muistuttaa kai kantajaansa.


Mieheni yllätti minut, ilostutti, piristi ja rakasti. Kaikkea näitä. Hän toi Marimekon huivin ja Aarikan korvakorut. Kuulemma kiitokseksi arjessa jaksamisesta, kaiken tämän pyörittämisestä. KIITOS! Jaksan taas huomennakin.

7 kommenttia:

himalainen kirjoitti...

Hyvä idea tuo ovikyltti. En olekaan ikinä kokeillut tuota siirtopaperijuttua, pitää laittaa muistiin.

Ja lahjat aivan upeat, arjessa tuollaisia tarvitsee. Mikä mies!

Rouva Nordman kirjoitti...

Oi, miten ihana yllätys mieheltä! Olen iloinen kanssasi :) Hyviä ideoita ja tuollaisen kyltin minäkin tarvitsisin: "Hsss vauva ja äiti koisaavat".

Ki kirjoitti...

Mistä tuollaista siirtopaperia saa? Aika hauskalta vaikuttaa :)

Peanut kirjoitti...

Ostin siirtopaperin sinellistä, mutta varmasti muualtakin saa. Suunnitelmissani oli antaa esikon piirtää joko suoraan siihen tai itse kopioiden, saisi vaikka johonkin laukkuun hauskan somisteen.

Siirtopaperille voi myös tulostaa mustesuihkutulostimella, näin saa vaikkapa lasten kuvat mummun ostoskassiin :)

Marja kirjoitti...

Upea mies sinulla! Kyllä varmasti taas jaksaa pienen hemmottelun jälkeen. :)

Peanut kirjoitti...

Pieni hemmottelu on tosiaan paikallaan. Ja voi, kun jaksaisi hemmotella enemmän myös miestä, mutta kolme pientä vievät kyllä mehut :)

Puisto kirjoitti...

Oi kun ihana ele mieheltäsi! Tuollainen saa kyllä hyvälle mielelle ja on juuri sitä arjessa huomioimista.

Ovikyltti on varmasti tullut tarpeeseen.