maanantai 1. kesäkuuta 2009

Terveisiä sairastuvalta




Minua on jo pitkään vaivannut sarja omituisia oireita, kuten painonnousu, huimaus ja pahoinvointi. Aikani lääkärissä ravattuani ja hyviä tuloksia kokeissa saatuani ei jäljelle jäänyt oikeastaan muuta vaihtoehtoa kuin hormonikierukka. Omalääkärillä ei asiasta juurikaan ollut kokemusta, mutta perhesuunnitteluneuvolan terveydenhoitaja sanoi minulla olevan varsin tyypilliset oireet. No, kierukka lähti ja nautin normaalista olosta. Viikon! Sitten sainkin riesakseni vatsapöpön ja kesän ensimmäiset helteet menivätkin pönttöä halaillessa.

Tänään harjoittelen puoliteholla paluuta arkeen ja toipumista maanitellen tein Pallerolle kangaslaatikoiden kätköistä t-paidan. Paidasta tuli hyvä, mutta voi vitsi, miten isolta poika jo näyttää!


3 kommenttia:

Mirva kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Mirva kirjoitti...

Anteeksi, sähläsin ensimmäisen kommenttini jotenkin! Siinä luki kutakuinkin näin:

Olipa hyvä, että satuin blogiisi ja jäin kivojen kuvien ansiosta sitä lueskelemaan. Mietin nimittäin juuri nyt, ensimmäisen lapsen saatuani, näitä asioita, ja tuota kierukkaakin on pohdittu. Olen ollut epäileväinen sen suhteen muutenkin, mutta nyt on kyllä se kielteinen päätös varmasti tehty. Jännä miten lääkäri ei puhunut tuollaisista sivuoireista mitään kun asiasta keskusteltiin...

Peanut kirjoitti...

Noi ehkäisyasiat on aina vähän kinkkisiä, ainakin jos ei välttämättä halua hormonaalista ehkäisyä. Ja mulle se ei näillä näkymin käy ja kyllä todella mietityttää, mitä jatkossa... Mullakaan lääkäri ei epäillyt oireistani hormonikierukkaa, kun taas perhesuunnitteluneuvolan th piti oireitani (painonnousun kilomäärää myöten) hyvin tyypillisinä. Mutta aika harvoin kuulemma niin käy, ettei hormonikierukka sovi!