torstai 5. maaliskuuta 2009

Jotain näkyvää

Olen ollut oikein kovin toimelias. Mutta koska reippauteni on näkynyt erityisesti urheilun saralla, ei ole ollut mitään esiteltävää. Harmitti tuo käsityötauko, joten päätin tehdä jotain.

Löysin taannoin kirpputorilta tummanruskeaa vakosamettia ison pakan. Kotona selvisi, että kyseessä oli sivuverho! Ikkunaan se ei kuitenkaa meillä päätynyt, hui, ajatuskin hirvittää. Mutta lapsillehan siitä saa vaikka mitä, ja mikäs sen luonnollisempi aloitus kuin sammarit. Saumat sivuun, päärmeet päihin ja valmista tuli. Niin ihanan simppelit, näistä mä tykkään.

Ainoa pieni juju näissä housuissa on tuo vinossa oleva reisitasku, jonka koristeena on pienet kankaanpalaset. Tuollainen pienikin yksityiskohta kyllä piristää. Simppelinä ihmisenä tykkään simppeleistä jutuista. Sisso!

6 kommenttia:

Virkattu lintu kirjoitti...

Nuo on kyllä kivat housut! Simppelit jutut on parhaita.

Minullakin eräs verhokangas odottaa leikkelyä ja ompelua... Virkkaus on nyt villinnyt niin ettei muuta oikein malttaisikaan :)

Puisto kirjoitti...

Näyttääpä mukavan simppeleiltä sammareilta. Ei tässä nyt oikein muuta voi sanoa :)

himalainen kirjoitti...

Ruskea vakosametti on heikkouteni :) Hyvä löytö.

violet kirjoitti...

Samettiverhot???
Housuina paremmat! Pidän pikku yksityiskohdasta.

Rouva Nordman kirjoitti...

Joo!! Mäkin tykkään ihan täysillä!

Mutta aika ihmeellinen tuo olisi ollut verhona :)

Peanut kirjoitti...

Laiskuus huipussaan! En ole vieläkään ujuttanut vyötärökuminauhaa paikoilleen, joten housut eivät ole vieläkään päässeet käyttöön. Hyi mua :)

Olen oikeasti pohtinut minkälaisessa huoneessa tai tilassa tuollainen verho olisi voinut olla, mutta en kyllä keksi. No, on varmasti ainakin pimentänyt tehokkaasti...